мαgιк 8 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Siema <3. To tak piszę ten temat,ponieważ zostałem "wywalony" z posady admina na serwerze . Powód tego "wywalenia" to skarga którą napisał Andrzej . No cóż trudno się mówi starałem się jak najlepiej lecz błąd zrobiłem. Bardzo dziękuje ekipie z którą grałem na serwerze i Admina którzy mi jak mogli pomagali. Może kiedyś do was wrócę ale raczej nie szybko bo nie wiem czy dostanę kolejną szansę, i tak mi zaufaliście i daliście mi tą szansę którą zmarnowałem. Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc za zaufanie,za cierpliwość,za wszystko co dla mnie zrobiliście. Bardzo was pozdrawiam i myślę,że po czasie spróbuję na posadę admina wrócić. Na serwerze będę grał bo nie da inaczej . Mocne podziękowania dla: Siom Gemciu CiapatyMurwa Master Ilonez KoksiQ Nessia Miszejla Kowalinioo LubiePlacki aqua .:A-rioch!?:. Siwy Rybak No i oczywiście cały serwer za wsparcie. Chociaż,że było to kilka dni super z wami się współpracowało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Serio? Pozegnanie z posady admina? Troche smiechowe, takie rzeczy sie pisze gdy sie z serwera odchodzi a nie traci admina chce byc mily ale lizus z Ciebieeeeee, jak juz pisalem Ci na priv. Zresztą co tu robi Rybak czy Nessia? oni maja mniej wspolnego z deathrunem niz moj kot z Hipokratesem Przeciez ani z siecii ani z serwera nie odchodzisz więc skad taki pozegnalny post? Nie zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja straciłem adma zostałem na serwie i forum i dostałem drugą szansę :x Świat się nie kończy na tym że straciłeś adma :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Hehhe ja to wiem wyżej piszę,że bd starał się na 2 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej ;) 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Andrzej twój post "nq" nie ma sensu więc powinieneś dostać warna. Magik co do twojego odejścia z sieci to chyba sb żartujesz :x straciłeś adma i już odchodzisz ? tracę wiarę w ludzkość :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Arioch on nigdzie nie idzie loolsie! Wgl. czemu ciągle Cię widzę gdy straszysz ludzi warnem? Na serwerze będę grał bo nie da inaczej . I właśnie dlatego nie rozumiem idei postu dziękczynnego Też nie mam adma ale notabene nie dziękowałem Ilonezu za wspólne adminowanie i nie myślałem nawet o tworzeniu posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Magik jak napisałem w skardze "odebrany z możliwością powrotu" także jeżeli chcesz się starać znowu to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ciapaty ale się czepiasz . Dałem posta to dałem . I SIĘ NIE PODLIZUJE NIE MIAŁBYM PO CO . Siom będę się starał na 2 raz . Temat do zamknięcia. Ciapaty NIE PODLIZUJE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi