мαgιк 8 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Siema <3. To tak piszę ten temat,ponieważ zostałem "wywalony" z posady admina na serwerze . Powód tego "wywalenia" to skarga którą napisał Andrzej . No cóż trudno się mówi starałem się jak najlepiej lecz błąd zrobiłem. Bardzo dziękuje ekipie z którą grałem na serwerze i Admina którzy mi jak mogli pomagali. Może kiedyś do was wrócę ale raczej nie szybko bo nie wiem czy dostanę kolejną szansę, i tak mi zaufaliście i daliście mi tą szansę którą zmarnowałem. Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc za zaufanie,za cierpliwość,za wszystko co dla mnie zrobiliście. Bardzo was pozdrawiam i myślę,że po czasie spróbuję na posadę admina wrócić. Na serwerze będę grał bo nie da inaczej . Mocne podziękowania dla: Siom Gemciu CiapatyMurwa Master Ilonez KoksiQ Nessia Miszejla Kowalinioo LubiePlacki aqua .:A-rioch!?:. Siwy Rybak No i oczywiście cały serwer za wsparcie. Chociaż,że było to kilka dni super z wami się współpracowało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Serio? Pozegnanie z posady admina? Troche smiechowe, takie rzeczy sie pisze gdy sie z serwera odchodzi a nie traci admina chce byc mily ale lizus z Ciebieeeeee, jak juz pisalem Ci na priv. Zresztą co tu robi Rybak czy Nessia? oni maja mniej wspolnego z deathrunem niz moj kot z Hipokratesem Przeciez ani z siecii ani z serwera nie odchodzisz więc skad taki pozegnalny post? Nie zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja straciłem adma zostałem na serwie i forum i dostałem drugą szansę :x Świat się nie kończy na tym że straciłeś adma :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Hehhe ja to wiem wyżej piszę,że bd starał się na 2 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej ;) 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Andrzej twój post "nq" nie ma sensu więc powinieneś dostać warna. Magik co do twojego odejścia z sieci to chyba sb żartujesz :x straciłeś adma i już odchodzisz ? tracę wiarę w ludzkość :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Arioch on nigdzie nie idzie loolsie! Wgl. czemu ciągle Cię widzę gdy straszysz ludzi warnem? W dniu 31.07.2014 o 09:27, мαgιк napisał(a): Na serwerze będę grał bo nie da inaczej . I właśnie dlatego nie rozumiem idei postu dziękczynnego Też nie mam adma ale notabene nie dziękowałem Ilonezu za wspólne adminowanie i nie myślałem nawet o tworzeniu posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Magik jak napisałem w skardze "odebrany z możliwością powrotu" także jeżeli chcesz się starać znowu to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ciapaty ale się czepiasz . Dałem posta to dałem . I SIĘ NIE PODLIZUJE NIE MIAŁBYM PO CO . Siom będę się starał na 2 raz . Temat do zamknięcia. Ciapaty NIE PODLIZUJE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi