giniesz 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nick: ginieszLink do SSów: nagrane demko nie wiem gdzie jest ;xWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Aim wszystko nagrane na HTLV'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1006696153'[AMXBans] Twoje IP:[AMXBans] ===============================================Serwer:Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=62971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Admina banującego proszę o wstawienie demka i rozpiski podejrzanych akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Demka nie posiadam bo gdy chciałem je nagrać gracz uciekł z serwera. Mam za to HLTV i wszystkie jego podejrzane akcje http://speedy.sh/wKK36/giniesz.dem . Widać że ma aima. Jego podejrzane akcje trwają do 11 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giniesz 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 z tego co tu widziałem na tym demku to tyle że ktoś grał na moim nicku... na tym serwerze powinny być hasła na nicki to pewne... nigdy nie grałem na aimie, nie dałeś mu bana czyli nawet nie masz jak porównać ip moje z nim. Nadal zwracam się z prośbą o ub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wywala mi cs'a jak włączam demko. Zajmę się tym jutro, bo teraz kładę się spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi