Smiley321 1 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 1. Nick:Smiley 2. Imię:Sebastian 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Smiley/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Sebastian, mam 15 lat, pochodzę z woj. Małopolskiego.Chcę mieć admina ponieważ częstko gram na serwerze.,chcę pomagać administracji i graczom.Lubię pomagać też graczą w różnych problemach. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0:1:47120498 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 4-8h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Cały tydzień(chyba że mnie nie ma) 12. Staż w grze counter strike 1.6 ok 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tak spełnia wymagania,kulturalny,amx,aktywność na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ogarnia, dużo gra, jestem za tym żeby chociaż dostał admina na okres próbny, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino^^ 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Duza obecność na serwerze, ogarnięty , często na ts'ie, ogólnie jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Amx + Składka + Micro + Steam + Czas na serwie + Czas na forum - Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jestem na TAK +AMX +Często jest na serwie +Kulturalny +mikro - Mało czasu spędzonego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 "graczą" hahha,ogólnie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Na tak -amx -aktywny -steam -składka -mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreadnought 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 -Słaba aktywność na forum -Brak kultury -Brak mutacji i 16lat więc nie wiem skąd możliwość rozmowy przez mikro -Ortografia NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 taksteamskladkaamxmikrowiekmial juz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Okres próbny napisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi