Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Cześć , ostatnimi czasami przeszukiwałem różne fora , nawet szukałem u wujka google , aż w końcu coś znalazłem dla siebie - chciałem znaleźć tanie klucze steam i znalazłem , przedstawiam Wam : fortuna-gier.pl , za jedyne 11zł sms można wylosować jakiekolwiek grę , która jest warta np. 100zł. Sam z tej strony korzystam i myślę , że Wy również skorzystacie . Nie jest to żadna reklama , chciałbym tylko Wam zaprezentować tą stronę z której jestem bardzo zadowolony - najlepiej zarejestrować się tam , podać swój prawidłowy em@il ( tutaj chodzi o wysyłania klucza do aktywacji ) . Zachęcam , bo na prawdę warto ! A jeżeli ktoś skorzystał z tej strony to prosimy o poinformowanie nas jaką/ie grę/y wylosowaliście. Jeżeli moderatorzy uznają ten temat za reklamę to proszę o skasowanie tego tematu . Pozdrawiam , Haze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 @ref proszę o komentarze co sądzicie o tym serwisie i jeżeli już z niego korzystaliście to podzielcie się jaką gre wylosowaliście. Pozdrawiam , Haze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No w porządku, a co Ty wylosowałeś z tej stronki? Tego typu stron jest multum więc wolałbym zobaczyć, że faktycznie można coś wygrać, a nie tylko wysyłać pieniądze na branie udział w "losowaniu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Słyszałem ,że zawsze się wygrywa ,tylko raz lepszą ,a raz gorszą grę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 @S{}adow Wylosowałem : Towtruck simulator 2015 Counter Strike : Global Offensive Fifa 14 W tym serwisie zawsze coś się wylosuje. @Mgtoze nic mi o tym niewiadomo. Losowałem 1 po 2gim i jakoś wylosowałem gry ,które przedstawiłem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 @S{}adow Tego Ci nie daruję xD No okej.. spróbuję za jakiś czas wziąć udział w jakimś losowaniu i zobaczymy jakie będą rezultaty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi