Haze. 117 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Cześć , ostatnimi czasami przeszukiwałem różne fora , nawet szukałem u wujka google , aż w końcu coś znalazłem dla siebie - chciałem znaleźć tanie klucze steam i znalazłem , przedstawiam Wam : fortuna-gier.pl , za jedyne 11zł sms można wylosować jakiekolwiek grę , która jest warta np. 100zł. Sam z tej strony korzystam i myślę , że Wy również skorzystacie . Nie jest to żadna reklama , chciałbym tylko Wam zaprezentować tą stronę z której jestem bardzo zadowolony - najlepiej zarejestrować się tam , podać swój prawidłowy [email protected] ( tutaj chodzi o wysyłania klucza do aktywacji ) . Zachęcam , bo na prawdę warto ! A jeżeli ktoś skorzystał z tej strony to prosimy o poinformowanie nas jaką/ie grę/y wylosowaliście. Jeżeli moderatorzy uznają ten temat za reklamę to proszę o skasowanie tego tematu . Pozdrawiam , Haze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 @ref proszę o komentarze co sądzicie o tym serwisie i jeżeli już z niego korzystaliście to podzielcie się jaką gre wylosowaliście. Pozdrawiam , Haze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,254 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 No w porządku, a co Ty wylosowałeś z tej stronki? Tego typu stron jest multum więc wolałbym zobaczyć, że faktycznie można coś wygrać, a nie tylko wysyłać pieniądze na branie udział w "losowaniu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
MGotze 25 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Słyszałem ,że zawsze się wygrywa ,tylko raz lepszą ,a raz gorszą grę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted August 4, 2014 Author Share Posted August 4, 2014 @S{}adow Wylosowałem : Towtruck simulator 2015 Counter Strike : Global Offensive Fifa 14 W tym serwisie zawsze coś się wylosuje. @Mgtoze nic mi o tym niewiadomo. Losowałem 1 po 2gim i jakoś wylosowałem gry ,które przedstawiłem wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,254 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 @S{}adow Tego Ci nie daruję xD No okej.. spróbuję za jakiś czas wziąć udział w jakimś losowaniu i zobaczymy jakie będą rezultaty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts