ARTEM 52 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 1. Nick: ARTEM 2. Imię: Tomasz 3. Wiek: 23 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6,5 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ARTEM/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Potrafię rozpoznać czitera. Gram w godzinach porannych. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:32609723 (tak, gram na nsie od jakiegoś czasu ) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze od rana, w weekendy w różnych godzinach 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Plus za -wiek -składkę -steam -staż Ostatnio mało Cię widze, ale jak mowisz,ze grasz rano to co sie dziwic. Małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Żadko na serwerze jesteś, bardzo żadko. Moim zdaniem adminów jest już wystarczająco(+hltvajmi), ale jeżeli Damian uważa że pomoc się przyda to jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jeżeli rzeczywiście grasz rano, to poranny Admin może się przydać W innym przypadku myślę, że Adminów jest już wystarczająca ilość. Tak / Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Z rana przydalby sie admin ,zachowanie na serwerze bez zadnych zastrzezen ,skladka,steam jest.Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Składka + Amx + Steam + Gra z rana kiedy jest mało admów. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 czasami wbijam tak z rana ale może grasz jeszcze wcześniej. Rzadko cię widzie a myślę że admin nie powinien chodzić o tylko jednej porze dnia a lecz kilku porach dnia a co do reszty wymagań to wszystko spoko ja bym był za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Czesto Go widac na serwerze, kultura jest zawsze, a powyzsze warunki spelnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ja na tak, gracz ma 23 lata, wydaje się być ogarniętym (mamy przykład Damiana), godziny na serwerze są, a posty nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jestem na tak , często Cię widuję w godzinach porannych , wydaje się być ogarniętym , warto dać mu szanse , przyda się kolejna pomocna dłoń , a w szczegòlności z godzin porannych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 No dobrze skoro grasz rano to witamy w druzynie. Pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi