MSCICIEL 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: MSCICIEL 2.Nick admina/gracza który zawinił: Jimmy 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 03.08.2014 - 17:23:45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): jak sie tylko demo ukaze w hltv to wstawie w wolnej chwili 6.Opis sytuacji: gramy sobie spokojnie ktoras mape juz z kolei w tt , a w ct oczywiscie gracz o nazwie deelx jedzie na czitach jak sie tylko da nie kryjac sie z wh , piszemy w pare osob do admina banuj tego deelx , a admin pyta sie jeszcze perfidnie KOGO? wywala i banuje czystych graczy a deelx gra dalej jak najety. czy tak powinnien sie zachowywac admin ? p.s do Jimmy nie pisz mi "won" dzieciaku bo ja jak gralem w csa to ty pewnie jeszcze w pieluchy robiles i sluchaj sie starszych!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Admin to tylko czlowiek wiec ma prawo sie pomylic, jak kazdy. Latwo popelnic blad kiedy spamuje duza czesc graczy, a co do wieku - wywyzszanie sie jest oznaka Twojej niedojrzalosci, bo ilosc lat na karku o niczym nie swiadczy, a kolega Jimmy dzieckiem nie jest. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgodzę się z HARDWELL'em , Jimmy to tylko człowiek - każdy popełnia kiedyś błędy . Jeżeli Jimmy był sam , a graczy było multum no to raczej nie jego wina , że spam ma na u@. Ja jestem za tym , aby skarga została odrzucona , no bo każdy ma prawo popełnić błąd z tym , że zauważcie - on był sam z adminów na serwerze i nie jest tak łatwo ogarnąć 2sprawy na raz. Urządzacie mu spam , chłopak się trudzi żeby był ład i spokój na serwerze , a Wy na niego skarge jeszcze składacie o jakąś bzdure , ktòra może przytrafić się każdemu. Deelx i tak został zbanowany , a skarga jest moim zdaniem nie słuszna , dajmy szanse Jimmy'emu , to tyle z mojej strony. Pozdrawiam , Haze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 p.s do Jimmy nie pisz mi "won" dzieciaku bo ja jak gralem w csa to ty pewnie jeszcze w pieluchy robiles i sluchaj sie starszych!!! Grzeczniej to po pierwsze. Po drugie, nie dziwie się że przy takim spamie jak to opisałeś miał ogarnąć 32 osoby. Pisze się raz, a jak pisze 15 osób na raz, to proste że nie wiadomo kogo sprawdzać. Skarga nie słuszna. Powinniście się cieszyć że takie osoby jak Jimm, robią kawał dobrej roboty, żeby wam się dobrze grało. Myślę że można close. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu-_- 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie ma się co dziwić jeżeli mu pisało po 15 osób a był sam na serwerze (jako admin) że nie dał rady tego wszystkiego ogarnąć, skarga (moim zdaniem) nie słuszna, gracze powinni również pomagać adminowi w jakiś tam sposób a nie tylko się spinać i narzekać jako z niego jest admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi