InnVis 181 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 1.Nick: CWANIAK[t] 2.Imię: Dawid 3.Wiek: 21 4.Znajomość Amx(średnie , dobre , bardzo dobre): 7/10 5.Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6.Składka(Tak/Nie):Tak 7.Link do twojego GT:http://www.gametracker.com/player/CWANIAK%5Bt%5D/193.33.177.87:27051/ 8.Opisz siebie oraz dlaczego Ty masz zostać Adminem: Na imię mam Dawid latek mam 21 .. Interesuje się sportem piłka nożna , tenis itp... Adminem chciał bym zostać ponieważ dogaduje się z graczami lubię pomagać jeżeli maja jakiś problem.. Myślę że nadał bym sie na to stanowisko .. 9.Czy posiadasz STEAM: Nie 10.Ile czasu możesz poświęci na serwerze: 4-8h 11.W jakich godzinach grasz (dni robocze, weekend): w dni robocze 18-22, weekend 15-24 . 12.Staż w Counter Strike 1.6: 5 lat 13.Czy byłeś już adminem ( Nie podajemy linków ) : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 hymm Moim zdaniem powinieneś nadrobić jeszcze troche postów i godzin na forum, a co do serwera widzę Cię często o jesteś z nami już dosyć długo więc ja wstrzymuję narazię się od decycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu-_- 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wymagania: 15 lat- JEST 20 godzin na serwerze-JEST Kultura na serwerze- Widać ze jest 10 sensownych postów- Jest nawet wiecej Brak warnów- Jest Mikrofon- Jest Składka-Jest Czego więcej chcieć ? Ja na tak moim zdaniem taki admin się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Spełnia wymagania, da sie z nim pogadac na ts. Napewno bedzie dobrym adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem zdecydowanie na tak! Gościu ogarnia. Miał już admina, stracił niestety przez glupote. Znakomicie wywiązywał się z obowiązków. Ogarniety da sie pogadac. Jak najbardziej na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek1996 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na tak . Ponieważ jest sympatyczny i dzięki temu gracze z łatwością się z nim dogadają . Miał tez już wcześniej admina i bardzo dobrze mu szło wiec z łatwością da sobie rade . Więc zdecydowanie jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na Tak Był adminem Mordeczka Ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 byl juz adminem i dobrze sobie radzil, gra czesto i jest ogarniety wiec na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Micro + Składka + Steam - Wiek + Czas na serwie + Cas na forum -/+ Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Neutral, miales juz admina a ostatnio obrazales na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 na TAK Audi pisząc tak krótkie posty możesz dostać warna.Jeżeli piszesz u kogoś w podaniu podaj podstawę tego słowa tak jak robią to inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wiek: + Kultura: + Czas poświęcony na grę: + Forum: -/+ Mikrofon i ts jak najbardziej na: + Miał admina, lecz go stracił. Ogarniał i przez głupotę został zneutralizowany. Dobra morda jestem na TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 JESTEM zdecydowanie na TAK. Cwaniaczka był wcześniej dobrym adminem, nie ma nasrane w głowie, jest ogarnięty i nie banuje bezpodstawnie. Spełnia wszystkie wymagania, takie jak: wiek, skladka, amx itp. Jeżeli zostanie przyjęty, to na pewno nie będzie to zła decyzja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na TAK, był adminem, ogarniał, potrafi odróżnić czitera od dobrego gracza, amx też na +, no a poza tym to jest CWANIAK[t], nick mówi sam za siebie ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja jestem na Tak. Wiadomo, że my już zdąrzyliśmy się poznać, więc Cwaniak jest ogarnięty. Potrafi pożartować i wiem, że lubi grać w cs xd. Ma dobry wiek i jest dojrzały emocjonalnie. Jestem pewna, że amx ogarnia, bo miał już tutaj admina i dawał sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Duuże tak, spełnia wymagania, wiek bardzo dobry, gracz aktywny, potrzeba takich adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie wiem jakie macie na BF2 zwyczaje, ale według mnie nie ma nawet takiej opcji, aby na tak rozwiniętej i profesjonalnej sieci, admin nie posiadał steam. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 @upa czym sie rozni ogarniety admin ze steamem od ogarnietego admina z ns? nie wiem jakie ty masz zwyczaje ale ja sie nie wypowiadam w podniu osoby ktorej w ogole nie znam ;s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 TAK -OGAR -Mutacja -Mikro -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Pisz na gg.pw Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi