Kapollo 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 1. Nick :` KA[POL] ; P2. Imię: Sebastian3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Średnie, ale sądze, że nie trudno go pojąć 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%60%20Ka%5BPOL%5D%20%3B%20P/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Ogólnie rzecz ujmując zależy mi na posadzie admina, ponieważ mam dość ogladania tego jak cheaterzy bezkarnie korzystają z nielegalnego oprogramowania.. Jestem dość często na serwerze i co najwazniejsze - jestem takze w godzinach nocnych kiedy to cheaterów jest najwięcej.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam JESZCZE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dziennie koło 2h jeśli jestem w pracy, jeśli nie to nawet koło 4h.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Każego dnia w godzinach 22:00 - 3:00, lub (jak już powyżej napisano) gdy mam dzień wolny od pracy w godzinach rannych i popołudniowych.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Gram odkąd pamiętam, to już będzie około 6-7 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie byłem, ale jestem bardzo pojętny i pojmę wszystkie zasady, komendy, regulamin. Ponadto - inni admini/gracze mogą potwierdzić to jakim jestem graczem i to że jestem warty zaufania.Pozdrawiam serdecznie - Kapol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Skoro był res gt :x Składkę masz Micro też Wiek w miarę. Niech będzie na tak Jimmy sam się ogarnij. Prawda jest taka że steam jest był i będzie lepszy od ns. Choćby dlatego że może nie być admina na gg czy forum ale może mieć włączonego steam'a i jest z nik kontakt. Można kupić premke czy vipa na steam i jest większa szansa że nikt ci się nie włamie. "5!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Aktywność na serwerze popraw , a będę oczywiście na tak . jestem na nie/neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na tak, długo grasz, często, jesteś ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 oczzywiscie ze na tak....kto gra dlugo na serwie to wie kto to jest i ile czasu jest na serwie kapol. -ogarniety -pomocny jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 rownierz jestem na TAK , znamy sie juz troche czasu , zglasza , duzo pomaga , a co do wypowiedzi A-Rioch ktorego nie widzialem na ODD2 to uwazam za zbedne i wogole gdzie ty jestes adminem ? to tam wtykaj kichawe a nie gdzies gdzie jestes duchem , pozdro i do zobaczenia w ekipie 5! Arioch jeszcze jedna sprawa , co ma steam do tego ? widze jestes tak malo obeznany ze chyba te twoje wypociny to skads kopiujesz . wez sie ogarnij czlowieku tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na TakDużo pomagaSkładkaDługo gra z NamiPomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi