Skocz do zawartości

Monety - Ważne

P4r4gon

Rekomendowane odpowiedzi

O co chodzi z monetami?

Reset jakiś? Bugi jakieś ,że monety znikają?

Grałem kilka dni temu na serwie uzbierałem sobie piękną sumkę monet ,wchodze dzisiaj a monet jest 0....

Ktoś podpierdziela te monety....wykorzystując jakieś bugi serwera i sobie monety przesyła żeby szybciej lvl wbić albo po złości wbija i wykorzystuje monety...

Uprzedzając pytania nie,nie mam screenów ile miałem monet bo za każdym wyjściem z serwera nie będę robił screenów.

Miał już ktoś podobną sytuację?

MOŻE NIECH SIĘ W KOŃCU ODEZWIE W TEMACIE JAKIŚ ADMIN?

Jeżeli Cr@zy i V.I.P! mówią prawdę i nie żartują sobie to może czas pomyśleć nad tym?

Już nie mówię o zwrocie tych monet bo to się nie stanie lecz można:

możliwość 1)Wprowadzić bank na serwer w którym będzie można trzymać monety (bank z hasłem)

możliwość 2)Usunąć magazynowanie monet na dalszą grę, tylko to co się zbierze na mapie to,to wydawać

możliwość 3)Wprowadzenie na serwer ,że każdy gracz może sobie hasło na nick założyć ,bez pisania do adminów/czy forum żadnych próśb

(tak wiem dopiero się teraz dowiedziałem... ,że jest możliwość założenia hasła na nick ale to trzeba do admina prośbę pisać bla bla bla, a na serwerze nie przypominane jest ,że jest taka możliwość...a jak jest to chyba warto ją jakoś wyróżnić)

Może i to są tylko monety, ale dlaczego KTOŚ ma moje monety wydawać? Żebym jeszcze kogoś doganiał w rankingu... to złośliwe usunięcie żebym expa nie kupował, ale ja tutaj jestem wakacyjnym graczem i od czasu do czasu pogram u Was a tutaj takie cuda.

Nie koniecznie serwer jest temu winny jeśli nie posiadasz rezerwacji ktoś mógł ci je ukraść tak jak Kochany Bartek robił z graczami - już dostał bana pernamentnego na serwer polecam darmowa rezerwacje nicku. A jeśli to wina serwera nic na to nie poradze. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności