Haze. 117 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 1. Nick: Haze 2. Imię: Michał 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx( średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) : Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Haze/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem miłym , spokojnym , wkurzającym obecnie bezrobotnym chłopem. Jestem ròwnież pomocny jak i otwarty na wszystko. Co do admina , to chciałbym pomòc szczególnie z rana , gdyż z rana potrzeba więcej czasu na wprowadzenie porządku na serwerze m.in. cheatów , czy graczy ,którzy utrudniają gre. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: to zależy od dnia . W dni robocze 2-4h , weekendy 3h. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)** : dni robocze 11:00-13:00-14:00 , 17:00 weekendy 11:00-13:00-14:00 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat , z małą przerwą 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak , byłem już na tym serwerze , ale na innej sieci pod nickiem : Not to Refrain - może ktoś mnie pamięta , może nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jestem na tak gościu ogarnięty stara się i spełnia wymogi . Tyle z mojej strony , dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Grałem z nim na FFA, bardzo ogarnięty gracz. Jak widać siedzi dużo na serwie, można dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dobra aktywnosc w godzinnach porannych, skladka, zglasza cziterów, duzo sie odzywa. Oaza spokoju jako czlowiek wiec napewno nie bedzie zadnych problemów. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeVeR' 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Znam Michała to mój kolega, był już adminem na serwerze to wiem jakim jest adminem .Bardzo dobrze sobie radził i w ogóle .Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jestem na tak spoko koleś spełnia wymagania Często widzę go na servie ogarnięty itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 a niech ma jestem na TAK widac go czesciej na serwie niz poprzednio ( chociaz tydzien nie przeszlo od ostatniego podania ) ;P pzdr ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Akurat za tym kandydatem jestem; gra, czasem coś zgłosi, bez płaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę pisać na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi