DJ CITROX 4 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 1. Nick: DJ_CITROX2. Imię: Jakub3. Wiek: 15 [ Inni mogą powiedzieć że z głosu wyjdzie i 17+ ]4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK [ Posiadałem premium za 17 zł sms ]7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/DJ_CITROX/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Lubie pomagać i często jestem "onlajn" [ ] Nikt Mi Nic Nie Zarzuci ponieważ nic nie zrobiłem , Dużo cziterów gra i mógł bym ich ogarnąć 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): -----------10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Długo iż są jeszcze wakację a ja dziennie siedzę około 4 h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej to od 07:00-09:00 albo 13:00-17:00 a może być i od 21:00-00:00 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 Lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 3x Bardzo bym się ucieszył gdybyście byli na "TAK" Pozdrawiam DJ_CITROX @edit Szybko nad robie @Edit Dziś nadrobiłem chyba z 2 h jeszcze z 2 /4 h i gitara @Edit Już Jest 19h jeszcze 1 h @Edit Już jest 20 godzin i 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 + Znajomość amx + Składka + Znam go i jest on ogarniętą osobą - Godziny ale to nadrobisz szybciutko Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Myślę , że można dać Ci szanse, na Tak Amx + Składka + Mikrofon + a godzinki idzie nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie [ Chyba że mam coś do załatwienia ;c ] - W ogóle pytanie nie zrozumiałeś przez te pytanie miałeś się określić w jakich godzinach grasz najczęściej. Mikrofon na tak Napisałeś ze po restarcie nabiłeś dopiero ledwo tam 20 h to mało trochę jak na admina. Trochę mało się rozpisałeś w ogolę nie opisałeś sb tylko ze dużo cziterów i bd jezusem i dzięki tobie żaden cziter nie wejdzie na serwer ;P Banów w amx masz mało tylko jednego za KSG Można ci dać szanse i dać cie na okres próbny na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 TAK +MIRKO +WYMAGANIA +MUTACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się na PW/GG. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi