Runolf 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Otóż grałem sobie przed chwilą na diablo i zauważyłem jeden bug. Gdy znajdzie się runę w ostatniej rundzie, runda się nie skończy i upłynie czas mapy, to na następnej mapie tej runy nie mamy. To już drugi raz, gdy to przyuważyłem. Wnoszę o naprawę błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 To w sumie nie jest BUG, tylko zabezpieczenie przed bugowaniem runy. Nie da się z tego co wiem, ominąc tego buga z niezapisywaniem run, bo jak sciągnę zabezpieczenie, to będzie można bugowac złoto i runę, więc co wolicie? Ja jeszcze spróbuję coś z tym zrobic, ale nie gwarantuje, że będzie to działac. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi