ArCuZ 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nick ArCuZ Powód Bana Wstaw screeny na cs-classic.pl Wykonano 06.08.2014 - 00:57:59 Długość Bana Na zawsze Zbanowny przez Smiley Zbanowany na #1[RESET][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] Bardzo proszę o o unbana NIE CHEATOWAŁEM ORAZ NIECHEATUJE A TEN SS TO PEWNIE BYŁ JAK MIAŁEM PERK PŁASZCZ HARREGO (WH) LUB NORECOIL (AB). 2 SS SA TROSZECZKE DZIWACZNE ALE ;] OTO ONE : http://speedy.sh/DkX7u/cstrike.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wstaw ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wstawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiley321 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czemu 1 ss jest cały czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czemu 1 ss jest cały czarny? SS jest caly czarny poniewaz wylaczalem reklamy a nie bylem na CS i inny ss jest jak klikam ALT+TAB aby wejsc w reklame i ja wylaczyc TO DOSTANE TEGO UB ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 To Dostane Tego UB ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie dostaniesz, gracz zostaje zbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi