PaPkUu 658 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nick na forum: PaPkUuWiek: 19Staż na Forum: Użytkownik od 07 Jan 2013Znajomość Regulaminów: DobraCzas jaki możesz poświecić na forum: 3-6hZnajomość funkcji Moderatora: Myślę że to nic trudnego. Nie pełniłem jeszcze tej funkcji.Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Zajmuje się serwerem CoD 45k, posiadam też UbTeam, i nie ma ze mną problemów. Staram się pomagać wszystkim, bez wyjątków. Teraz są wakacje, połowa ekipy jest na urlopie, myślę że mogę się przydać.Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Pomysły zawszę się znajdą. Na razie wszystko jest w porządku. Wymagania: 1.Co najmniej 20 dni spędzonych na forum + 2.Przynajmniej 200 postów napisanych na forum + 3.Konto na forum powyżej 4 miesięcy + 4.Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + 5.Chęć pomagania innym użytkownikom + 6.Czyste konto (Brak warnów) + 7.Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum + 8.Dobra znajomość regulaminów forum + 9.Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Pozdrawiam, PaPkU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zajmij się lepiej pozostałymi funkcjami które posiadasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi