Joker123 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 siemka opowiedzieć wam moją historię z motocyklami a więc zaczęło się to tak Pewnego dnia gdy miałem 8 lat mój brat Kupił mi motorynkę bardzo się cieszyłem i dużo na niej jeździłem po 1 jazdy zdecydowałem ze chce coś innego wiec zakupiłem quad 125 chińczyk oczywiście zacząłem się wtedy nimi interesować i gdy tylko już się zepsuł to sam go naprawiałem w wieku 10 lat po 3 latach przesiadłem sie na skutera yamahe aerox ale była ona dla mnie za słaba więc z starszym kolegom założyliśmy sportowe części wyciągała ona wtedy 130 km/h po 2 miesiąca przy prędkości 100 km/h pękła przednia opona było to nie zbyt fajne. Miałem złamaną rękę byłem cały w strupach ale uratował mnie kask opłacało się za niego zapłacić 300zl po tym wypadku yamaha mila skrzywione lagi pęknięty krater i plastiki. Musiałem w nią znów włożyć dużo pieniędzy wtedy pojeździłem rok i sprzedałem wtedy kupiłem aprilie rs mam ją do teraz i jeszcze do tego ktm 125 ale myślę o sprzedaniu aprili Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Po pierwszych dwóch zdaniach moja reakcja była taka http://i1.memy.pl/obrazki/0e8a181212_co_ja_czytam.jpg po kolejnych kilku zdaniach było tak http://pl.memgenerator.pl/mem-image/kurwa-nie-wytrzymam-pl-ffffff po przeczytaniu dobrej połowy tego co napisałeś reakcja była taka http://tomash.wfb-pol.org/jogger/facepalm.jpg Sorry ale muszę to napisać nie udawaj że masz 17 lat nie udawaj takich śmiesznych historyjek masz dobre 9-11 lat może mniej to widać bo tym jak piszesz i jakie posty piszesz. przykro mi chłopczyku ale wieku się nie da ukryć wyjdzie w każdej chwili a twój wiek własnie teraz jak i w późniejszych postach się ukazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker123 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 możecie mi nie wieżyc ale na prawdę mówię prawdę może nie każdy pisze jak 17 latek ale mam 17 lat ale spk nie wieżyce to nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Po twojej pisowni ,widać ,że masz 11-12 lat ,w 7 wyrazach użyłes wypowiedzenia "może" ,3 razy 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker123 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 nie każdy jest dobry z polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Po tym co przeczytałem to moja reakcja wyglądała zbyt ciekawie - spadłem z krzesła turlając się po podłodze równocześnie śmiejąc sie z tego co Ty piszesz. Dzisiaj właśnie uświadomiłeś , że nie masz 17 lat z czego co jest ciekawsze to Ty chciałeś oszukać administrację składając podanie na DD2 podając , że masz 17 lat. Nie wiem dlaczego upierasz się , że masz 17 lat , jak tylu nie masz? Co do Twych wypowiedzi na forum to jest poprostu jakiś dramat , poniżasz się przy wszystkich i z Ciebie mają totalną beke jak i ja. Nie wiem co chcesz tutaj osiągnąć , ale za nim cokolwiek na tym forum napiszesz , to zastanów się CHŁOPIE KILKA RAZY ZANIM BĘDZIE ZA PÓŹNO . Pograjcie z nim na DD2 , a zobaczycie jak nas celowo oszukuje z wiekiem - to jest nie ładne z Twojej strony , ja Ci zaufałem , myślałem że masz 17 lat , a Ty jak nas wszystkich potraktowałeś ? jak mamy teraz z Tobą grać ? Co do tego tematu to mi się śmiać chce , a zarazem jest mi żal Ciebie co Ty wyprawiasz na tym forum. W jednym z działów ( chyba Przywitaj się/pożegnaj ) napisałeś 3 bezsensowne tematy , w którym piszesz głupoty i to co nas nie interesuje. To samo jest w tym temacie , ten dział nie służy do opowiadania co my lubimy - jeżeli temat zostałby nazwany pt. "Motocykle" i byłby on dobrze napisany ( etetyka , ortografia , itp. ) to nawet bym nie czepiałbym się Ciebie. ZANIM COKOLWIEK NA FORUM NAPISZESZ TO PRZEMYŚL 2X ! Pozdrawiam , Haze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi