ReNe PSD 12 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 1. Nick: ReNe[PSD] 2. Imię: Daniel 3. Wiek:14 w styczniu 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre , 6-7/10 ( amx mod menu + parę dodatkowych) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli 1 razowa tak (sms) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Rene%5BPSD%5D/193.33.176.143:27015/ Miałem dużo godzin na tym serwie ale z tego co wiem to był reset godzin i mam tylko tyle ile widać ( myślę, że to nie sprawi problemu) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam, mam na imię Daniel, mam 14 lat jestem uczniem uczę się przeciętnie, interesuję się częściami do komputerów, grami , sportem oraz dziewczynami:) Grając na Waszym serwerze zauważyłem, że nie ma admina (wakacje , rozumiem ) chcę pomóc Wam ogarnąć serwer oraz zapanować porządek na nim, banować/ kick'ować dzieci/nie ogary, które nie grają zgodnie z regulaminem. Ogólnie mam dobre intencje. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: http://steamcommunity.com/id/ReNe0105/ STEAM_0:0:47256207 Posiadam steam lecz wole dostać admina na Ip poniżej napisane (nonsteam) , ponieważ chcę słyszeć innych graczy ReNe[PSD] STEAM_2:0:1891647284 94.251.137.179 Nonsteam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Są wakacje więc myślę , że codziennie , minimum 2-3 godzinki , często gram wieczorami , po nocach czasami nawet do rana ;D 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Jeśli chodzi o okres roku szkolnego to : Pon-Cz 15 - 17, 21-22PT- Nd różnie 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 8-9 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak byłem na tym serwerze, zrezygnowałem z powodu braku czasu, teraz mam go więcej (nie chodzi mi o wakacje) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 nie do konca mnie przekonales bo w pkt 9 nie jest napisane na co masz miec admina No i nie spelniasz wieku ale wiek jest najmniej wazny Piszesz staz gry 8-9 lat a masz 14 to miales 5-6 lat jak zaczles? a co do serwera to serwer jest ogarniety tylko po prostu sa wakacje ludzie maja wolne jezdza na wczasy a jedynie to ludzie buguja lub przedluzaja Jak dla mnie to Nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 W ciągu całego miesiąca 200 min? :X Trochę za mało jak na staranie się o posadę Admina. Co za różnica ile było przedtem, skoro liczy się ostatnia aktywność. Teraz jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Lat masz 15 i staż 8-9 lat :x nigdy w to nie uwierzę :x Amx 6-7 - średnie. :x Tak jak powiedziała ιикα w ciągu miecha tylko 200 minut :x Również na nie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Grupa:BANNED Chyba nie potrzeba mówić dlaczego na nie. Staż w csa 8-9 lat?...amx średnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jestem na Nie ! -Posiadasz grupe BANNED -Amx 6-7? Jak na 9-8 lat stazu to troche za malo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ahahaha . Ludzie, on tego nie widzi, to już jest człowiek skończony nie nabijajcie już postów, przepraszam ale muszę ...BANNED i koniec, przecież widzicie, to chyba jasne, że admina nie dostanie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi