Zygmek101 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nick:{BGC}Zygmek101 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : { BGC } Zygmek101 ==== Admin : Rocio Donnelly ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/08/2014 - 00 : 02 : Link do ss: Admin zbanował mnie bez robienia screenow, od razu po wejsciu na serwer. I jak tu się bronić kiedy nie miałem robionych ss'ow! Serwer: Only dd2 Link do bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=65753 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dostałeś 5 ss'ow i prosze je wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmek101 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 wchodze w cstrike i mam tylko demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmek101 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie mam ss'ów, więc proszę o rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Screeny są zapisane w formacie *tga. Nie wciskaj nam kitu , że nie masz screenów bo jest to niemożliwe , gdyż robi je automat. Screeny powinieneś mieć w cstrike , bądź cstrike_polish. Jeżeli nie wrzucisz screenów w przeciągu doby od nadania Ci bana , to licz się z tym , że ub niedostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Były juz takie przypadki, ze ssów niezrobiło, jednak widzę, ze admini są do Ciebie nastawieni negawtywnie więc prosiłabym o demka w takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ss'y robia sie z automatu tak wiec musza byc. ale to zalezy duzo od posiadajacego cs'a... Panie Zygmunt jak posiadasz CS Pro to nie bedziesz mial wogole ss'ow na ta platforme bo nie jest kompatybilne z amx'em. Były juz takie przypadki, ze ssów niezrobiło, jednak widzę, ze admini są do Ciebie nastawieni negawtywnie więc prosiłabym o demka w takiej sytuacji. Co do tego postu. Jak jestes w uBTeam to chyba ty jestes za to odopowiedzialna aby pobrac demko i je ogladnac - dzialamy konsekwentnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Pani u góry, ja jestem odpowiedziala za ocenianie a nie szukanie demka na którym on czituje. Ty walczysz o jego zbanowanie, wiec udowodnij mu wine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Tymbarkowy, admin banujący powinien wstawić demko, jeżeli z ss'ami jest coś nie tak. Więc czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 mineło 24h a admin nie udowodnił winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi