Haze. 117 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jak temat wskazuje , opowiadajcie skąd pomysł na taki nick , a nie inny. Więc zaczynam : Haze - ustawiałem dzwonki w telefonie , gdy zobaczyłem akurat nazwę Haze. Szukałem również na internecie innych nicków , ale nieznalazłem nic ciekawego , więc aż do dziś posiadam ten nick , który już jest ze mną 3lata. a Wy jaką macie historie? Pozdrawiam , Haze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 bo tak slychac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 spytaj się Miszejli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jay - skrotowiec glosowy od Jacob McKenzie - firma produkujaca odziez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Z tego: Wzmianka o demonie zemsty ariochu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kiedyś bardzo dużo grałem (nie więcej niż teraz, ale bardzo dużo), ba, grałem dobrze(!), a więc robiono mi dużo razy ssy, nieco mnie to denerwowało, więc postanowiłem ustawić sobie taki nick ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Bardzo dawno temu uwielbiałem grać z kumplem w Sonic'a firmy SEGA. Zawsze tam wybierałem właśnie tą postać Samo "Shadow" mi się nie podobało, więc postanowiłem kombinować z literami, i tak powstał S}{aDoW duże D czy duże W jest ze względów estetycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Koleżanka mnie tak nazwała jakoś 8 lat temu i tak zostało, że jest to mój najczęściej używany nick ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Bo tak mam na imię XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 https://getpebble.com/ Chyba samo za siebie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tak po prostu po mundialu a dokładnie po meczu z Urugwajem spodobała mi się jego gra miałem tysiąc nicków i cały czas zmieniłem ten jest chyba już najdłużej przeze mnie i nie mam zamiaru zmieniać no może jak wymyślę jakiś super mega ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Mój nick na steam to NAWIAs. - wziął się, że nudziło mi się na matmie i postanowiłem wymyślić sobie nick i tak powstał NAWIAs. A polaczekkkkkkkkkk to ustawiłem sobie taki nick na jednym z lanów i tak mi został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nick BezImienny wziął się z anime no game no life \o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Oglądałem anime Full metal alchemist: Brotherhood i akurat szukałem nicku, występowały w nim postacie o imionach 7 grzechów głównych i tak jakoś przyjął mi się Pride ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Up - mam mange full metal alchemist ;p Mój nick oczywiście z anime ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 U mnie było to dosyć proste, po długiej przerwie gadając przez telefon edytowałem config pod siebie. W momencie wpisywania nazwy gracza, powiedziałem do znajomego 'nope' i tak jakoś weszło. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Old-Old school Dubstep-bo lubię dubstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Bo chciałem wymyślić zjebany nick. Miałem go zmienić, ale wiele osób mnie na nim zna #-# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 hmm skąd pomysł na mój nick ? już wam mówię. Jestem za Łódzkim klubem sportowym który gra aktualnie w 3 lidze łódzko-mazowieckiej na pozycji 3 z 9-cioma punktami straty nad pierwszym miejscem a WhiteRedWhiteGang ponieważ barwy tego klubu są biało czerwono białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jaskier - jestem fanem wiedźmina i tego nie ukrywam Iorweth - zawsze jak przechodziłem wiedźmina 2 byłem po stronie elfów czyli Iorwetha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 oto historia mojego nick'u siedzę sobie na krześle i rozmyślam szukałem po necie i widziałem nick :Noth!ng i wpadłem na pomysł : No.1 Koniec hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Stąd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mój nick wziął się od planety Wenus. Mówi się, że kobiety są z Wenus, a faceci z Marsa. Do tego dołożyłam jeszcze "Ciemna Strona". Kto zna mnie bliżej sam wie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 misiek bo na rejonie tak sie przyjelo a a ak^^......__47 bo ladnie sie komponuje z miskiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Mazowiecki - od województwa w którym mieszkam, Mazowieckie.Marcin - Tak mi na imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi