Skocz do zawartości

Skarga na PaPku-niekończąca sie historia z minami w "przejsciach"

Perdolec

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Perdolec

2.Nick admina/gracza który zawinił: PaPku

3.Admin/Gracz : admin

4.Data i godzina: 08.08.2014 - 13:29:53

6.Opis sytuacji:

Mapa de_lidl, kłade miny przy wejsciu z magazynu(resp ct) na hale sklepową (widoczne na demku). To miejsce jest szerokie, przypuszczam że zmiesciło by sie tam 4 graczy, czyli zgodnie z regulaminem "2.10. Zakaz stawiania min / klonów w przejściach bez możliwości ominięcia  [ban na 30 min / Ban na 3 godziny] "Przez 15 minut postępowałem dokładnie tak samo. Nagle po rundzie, w której nawet nikt nie wszedł w mine dostaje bana na 24h. Po dokładnym przeglądnieciu HLTV zauważyłem, że skarży sie na mnie trzech graczy:

- "*DEAD* EcoMichix(RPK) :  kurwa szmato dlugo jeszcze bedziesz stawial miny w przejsciu?";(przepraszam,że pozwoliłem sobie na pisownie orginalną) 

-"[Jumper] *DEAD* Morderca____Kochanek :3 :  perdolec ma

[Jumper] *DEAD* Morderca____Kochanek :3 :  miny w"(urywa się wątek);

-"[Eror404] *DEAD* MRVAMPIREK :  ja swiadek widzalem jak dedasz przez min

[Eror404] *DEAD* MRVAMPIREK :  zaras nagram xd".

Prosze jednak przeglądnąć nagranie HLTV (link w pkt5). Szczególnie nalezy zwrocic uwage na wspomnianego EcoMichnix(RPK) w minucie 5:35 oraz 14:40. Polecam również obejrzec rundę po której bezpośrednio dostałem bana(15:16).

Zadaniem admina jest sprawiedliwe osądzenie . Powinien on być sędzią i wymierzać kary zgodnie z regulaminem. Sądzę że admin uległ presji tych trzech graczy, dla których cała mapa jest przejsciem. Czy tak powinno być?

P.S. Jeśli nie mam racji to szczerze przepraszam, jeśli mam to jednoczesnie prosze o ub.

Wbiłem na serwer, siedziałem i Cię obserwowałem. Admini będący na serwie latali za fragami, lub po prostu siedząc na spect nic nie robiąc. Upominałem Cię nie tylko dzisiaj. Ja takiego zachowania nie toleruje. 

To nie 1 ban dla Ciebie za miny 24 godziny to przesada lekka to przyznam, ale na 12 godzin zasłużyłeś i je odczekasz. Jeśli to nic nie zmieni to inaczej to załatwimy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności