TheBest147 45 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jestem za zmienieniem klasy murarz ogólnie usuniecie tego betonowego ciała bo jak jest mała mapa to włącza to biegne ni nikt mu nic nie zrobi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Będzie zmienione, siądę dzisiaj wieczorem, pododajemy/ usuwamy/ zmieniamy kilka klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 murarza da rade łatwo zabić celując w głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ale i taka jak na klasę zwykłą + mały exp jest za mocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Za usunięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ale czemu perka usunąć ? Można dodać go po prostu do zakazanych na małych mapach, myślę, że byłaby taka możliwość ale to pozostawię opiekunowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ja jestem za Zmienieniem z 15 s na 5 s . Od razu było by łatwiej . Bo jak usuniecie to tacy gracze 22k mają na niej i już się po wkurzają [ Zostawić ją i skrucić czas betonowego ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nic nie będzie usuwane, zostanie po prostu zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi