360 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Nick: 360'Link do SSów: http://speedy.sh/qxFKJ/ss-360.rar ( MAM TYLKO 3X SS WIECEJ NIE MAM )Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : 360==== Zbanowane IP : ==== Admin : Chuligan ^^ Gornik Zabrze ^^==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl==== Wygasa : Nigdy ( od 08/08/2014 - 16 : 15 :Serwer: NowyDiabloModLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=65981 PS. Niech Admin Chuligan ^^ Gornik Zabrze ^^ pogodzi sie z tym ze dobrze gram, wkoncu caly czas dd2 i niech nie robi mi codziennie ss bo to jest wkurzajace zamiast grac musze czekać aż ktoś z Adminów zobaczy te ss.... -.-' Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez 360 Kolor czerony jest zarezerwowny dla administracji. Prosze go nie uzywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Gdzie reszta ss'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Gdzie reszta ss'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuligan KSG 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 zastanawia mnie czemu ci się wł consola jak są robione ssy to już 2 raz a dziwne żebyś w trakcie gry jak żyjesz tak sobie wł tą console patrzysz po ścianach od czasu do czasu i trafnie skanujesz do tego brak ss wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
360 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 zastanawia mnie czemu ci się wł consola jak są robione ssy to już 2 raz a dziwne żebyś w trakcie gry jak żyjesz tak sobie wł tą console patrzysz po ścianach od czasu do czasu i trafnie skanujesz do tego brak ss wszystkich !! Taki admin mądry to niech się czasami patrzy na itemy i na to ze mam dzwiek tylko przy ruszaniu się przeciwników.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam. Macie dziwne problemy z tymi ss. Dziś postaram się zobaczyć demo i rozpisać je w tym temacie. Dodam że wszystkich ss'ow nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuligan KSG 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 patrzałem czy masz item "oko" i nie miałeś dlatego masz ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi