Ilonez 779 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie jest to jakiś duży problem, ale mimo wszystko jest trochę irytujący. Mianowicie, gdy klikam "ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ", często pokazuję mi najnowszych użytkowników zamiast postów i dopiero po kliknięciu drugi raz to się naprawia. Może ja coś robię źle, albo tak miało być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Tez mi się tak czasami dzieje ale to nie jest duży problem przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie korzystałaś z wyszukiwarki użytkowników?Sprawdzałem u siebie i na kilku kontach nowo założonych i przy każdym "Nowa zawartość" zwraca posty, nie użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi