Effcia 25 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 - już stare, ale nadal fajne http://youtu.be/Lao9bC-lKUs ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Spiesz Się Powoli lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na ogół Grubsona nie lubię . Ale jak występuje w jakiejś piosence to posłucham . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ja tam,.. grubsona słucham od kiedy pamiętam . Lubię jego piosenki ;p KaLiBeReK, ta pioosenka w linku Twoim , też nie gorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Effcia, ogólnie to ja słucham PFK , Rahim , Fokus , Peja , Firma , Doniu - to mnie kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dobre piosenki, słuchałem tego typu nuty, ale zmieniłem tematykę piosenek. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Lubie muzyke grubsona Piosenka fajna ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi