Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam,Chciałbym zaznaczyć, że z dniem dzisiejszym opiekunem serwera został Papku. Wszelkie sprawy proszę kierować do niego, ale można też pisać w ostateczności do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 ooo mordzia Opiekunem na DD2 hehe graTzy 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Szkoda.. mam nadzieje, ze kontakt z nowym bedzie na takim poziomie jak z Toba i licze, ze nie beda wgrywane zalosne rs'y w stylu czadomana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Szkoda.. mam nadzieje, ze kontakt z nowym bedzie na takim poziomie jak z Toba i licze, ze nie beda wgrywane zalosne rs'y w stylu czadomana Rs'y nadal będą od Ciebie. Wszystko będzie po staremu, a o kontakt się nie martw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Szkoda.. mam nadzieje, ze kontakt z nowym bedzie na takim poziomie jak z Toba i licze, ze nie beda wgrywane zalosne rs'y w stylu czadomana. Kontakt ze mną się nie zmieni do końca wakacji, ale to nie oznacza, że będzie on później "zerowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi