OKOLVD 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam Chciałbym zostać administratorem serwera deadrun moja nazwa na forum OKOLVD nazwa w na serwie []Q[]LVD wiek 16 lat ukończone znam regulamin bardzo dobrze mogę poświencac 4 godziny dziennie na forum lub dłużej czemu powinniście mnie wybrać ponieważ nie przeklinam, potrafi przegrywać i się zachować kulturalnie i czesto gram na waszym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Napisz podanie wedługo tego wzoru .... http://forum.cs-classic.pl/topic/16911-wzór-podań-na-admina/ a nie wymyślasz jakiś swój własny wzór :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Brak wzoru. Słabe obeznanie w zasadach forum. JEstem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 ..... na nie Brak wzoruSkopiowany taki sam tekst z poprzedniego podania..http://forum.cs-classic.pl/topic/21862-moderator/#entry130629Zastosuj się do wzoru a nie :xAktywność na forum 1 godzina? mogę poświencac Ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Not today.... Pan nowy na forumach? Nie wie, że nie spełnia warunków adminowania? Huheuhueheu, z góry mówię, kolejne podanie można składać po tygodniu, masz tydzień, żeby się domyślić ile błędów w podaniu popełniłeś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 No tak tak wzór. Ale czy ktoś sprawdził historię AMX? Nawet jak złożysz ponownie poprawnie podanie za tydzień to będę na nie. Masz ponad 20 banów za łamanie regulaminu. Jak z czymś takim chcesz zostać Adminem, który będzie pilnował serwer. A najnowszy ban jest z 7 sierpnia, więc nie ma mowy o poprawie. Podsumowując jestem na NIE i będę na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 :D :D ,wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Na NIE -Może będa na TAK jak wzór dobrze zrobisz. -Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 jestem na nie brak wzoru brak znajomosci pluginow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi