OKOLVD 0 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Witam Chciałbym zostać administratorem serwera deadrun moja nazwa na forum OKOLVD nazwa w na serwie []Q[]LVD wiek 16 lat ukończone znam regulamin bardzo dobrze mogę poświencac 4 godziny dziennie na forum lub dłużej czemu powinniście mnie wybrać ponieważ nie przeklinam, potrafi przegrywać i się zachować kulturalnie i czesto gram na waszym serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Napisz podanie wedługo tego wzoru .... http://forum.cs-classic.pl/topic/16911-wzór-podań-na-admina/ a nie wymyślasz jakiś swój własny wzór :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,605 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Brak wzoru. Słabe obeznanie w zasadach forum. JEstem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pebble 74 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 ..... na nie Brak wzoruSkopiowany taki sam tekst z poprzedniego podania..http://forum.cs-classic.pl/topic/21862-moderator/#entry130629Zastosuj się do wzoru a nie :xAktywność na forum 1 godzina? mogę poświencac Ortografia Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Not today.... Pan nowy na forumach? Nie wie, że nie spełnia warunków adminowania? Huheuhueheu, z góry mówię, kolejne podanie można składać po tygodniu, masz tydzień, żeby się domyślić ile błędów w podaniu popełniłeś. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilonez 779 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 No tak tak wzór. Ale czy ktoś sprawdził historię AMX? Nawet jak złożysz ponownie poprawnie podanie za tydzień to będę na nie. Masz ponad 20 banów za łamanie regulaminu. Jak z czymś takim chcesz zostać Adminem, który będzie pilnował serwer. A najnowszy ban jest z 7 sierpnia, więc nie ma mowy o poprawie. Podsumowując jestem na NIE i będę na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
69. 8 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 :D :D ,wzór Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZERMAN 17 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Na NIE -Może będa na TAK jak wzór dobrze zrobisz. -Konto dla podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoksiQ 4 Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 jestem na nie brak wzoru brak znajomosci pluginow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts