V.I.P! 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 1. Nick:V.I.P! 2. Imię:Dominik 3. Wiek:18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre,8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):nie ale z tym nie bedzie problemu:) 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/V.I.P!/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem osoba kulturalną nie lubie chamstwa w grze,lubie kopnąć w gałe i popakowac na siłce.Bo myśle że sprzydam się jako admin ponieważ ostatnio jest mało adminów na serwerze przez co inni gracze nie mogą sobie pograć 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?,4 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):pare godzinek rano pare wieczorem a w weekendy różnie:) 12. Staż w grze counter strike 1.6:3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Masz trochę dużą listę banów :x Wiek + Amx + Micro + Składka + 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):pare godzinek rano pare wieczorem a w weekendy różnie:) to nie jest odpowiedź :x Jestem za okresem próbnym :x Kilku graczy na pisało że masz multikonto. ( V.I.P i Malcio ta sama osoba) Jeżeli tak to kategoryczne nie. Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez .:A-rioch!?:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Warto mu dac szanse czasami wchodze na ten serwer to naprawde nie ma adminow,ost byla taka sytuacja gralem sobie i taki gracz o nicku tiempo na wh i aimie latał o godzinie 21 dostał wreszcie perma:)Wszystko na tak amx,składka,mikrofon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 +Miły +AMX +Mikro +wiek Jestem na duze tak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Spełniasz wymagania, lecz ja jestem za okresem próbnym tylko i dlatego że ostatnio mało Cię widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jestem na NIE często łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Na NIE -Często łamiesz regulamin na serwie -Multi konto ( V.I.P i Malcio ta sama osoba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 jestem na nie łamiesz regulamin na serwie i nie masz 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Gdybyś nie łamał regulaminu ,był bym w 100% na tak ,lecz jestem na NIE -Łamanie regulaminu -Konto pod podanie było nie łamać regulaminu ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony Banan 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 +Amx +miły +mikro Ja bym był za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie,próba oszustwa,wpływanie na opinię graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Niestety, gracze sami Ci wypisali dlaczego narazie adminem być nie możesz. PS. Malcio i V.I.P to nie te same osoby (inne IP) w innym przpadku już byłby perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi