TheBest147 45 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 1. Nick:TheBest2. Imię:Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Srednie5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Nie mam kasy narazie ;x7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=TheBest&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 15 Lat jestem osobą ogarniętą może kiedyś tak nie było ale to się zmieniło ide do 3 gim 2 Gdyż nie ma adminów co widać dlatego chce dostać tą posade.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): TheBest STEAM_0:0:7096310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5/6 I nadrobie te h na serwie.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W każdy12. Staż w grze Counter Strike 1.6:2 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):JB,Tu,DD2,Diablo,ZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Za bardzo to Ty się nie rozpisałeś. Amx +/- Składka - Steam + Słaba aktywność w grze - Pkt.8 jest bardzo ważny a Ty go po prostu mowiac szczerze olałeś. Na razie Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 15 Lat jestem osobą ogarniętą może kiedyś tak nie było ale to się zmieniło ide do 3 gim 2 Gdyż nie ma adminów co widać dlatego chce dostać tą posade. nie przekonałeś mnie :c Składka - Masz mało h na serwie :x 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W każdy to nie jest odpowiedź :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Właśnie - 345 minut <-- to jest twój czas spędzony . [ troche mało ] - Amx = Średnie <---- Też troche mało - Składka = Brak<-------- Kiepsko - I czasami używasz wulgaryzmów na serwerze . Stanowczo jestem na !!!!! : NIE!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopiero co wróciłeś, popraw aktywność i złóż podanie za 2 tygodnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi