TheBest147 45 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 1. Nick:TheBest2. Imię:Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Srednie5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Nie mam kasy narazie ;x7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=TheBest&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 15 Lat jestem osobą ogarniętą może kiedyś tak nie było ale to się zmieniło ide do 3 gim 2 Gdyż nie ma adminów co widać dlatego chce dostać tą posade.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): TheBest STEAM_0:0:7096310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5/6 I nadrobie te h na serwie.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W każdy12. Staż w grze Counter Strike 1.6:2 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):JB,Tu,DD2,Diablo,ZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Za bardzo to Ty się nie rozpisałeś. Amx +/- Składka - Steam + Słaba aktywność w grze - Pkt.8 jest bardzo ważny a Ty go po prostu mowiac szczerze olałeś. Na razie Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Cytat 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 15 Lat jestem osobą ogarniętą może kiedyś tak nie było ale to się zmieniło ide do 3 gim 2 Gdyż nie ma adminów co widać dlatego chce dostać tą posade. nie przekonałeś mnie :c Składka - Masz mało h na serwie :x Cytat 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W każdy to nie jest odpowiedź :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Właśnie - 345 minut <-- to jest twój czas spędzony . [ troche mało ] - Amx = Średnie <---- Też troche mało - Składka = Brak<-------- Kiepsko - I czasami używasz wulgaryzmów na serwerze . Stanowczo jestem na !!!!! : Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość NIE!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopiero co wróciłeś, popraw aktywność i złóż podanie za 2 tygodnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi