TheBest147 45 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: TheBest 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ruskieee 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 00:10 chyba 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'spam na u@' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1982511247' [AMXBans] Your IP: '85.14.115.18' [AMXBans] ======================================== http://imgur.com/N9KhxbR 6.Opis sytuacji:Wytłumaczy mi ktoś Nie wiem za co dostałem kicka wchodze do gry pytam sie raz powtarzam raz u@ za co kick A tu ban od ów admina domagam się wyjaśnien i odebrania admina Gdyż nic nie zrobiłem można sprawdzić logi napisałem tylko tak u@ Za co Kick a zaraz Zostałeś zbanowany okej jeżeli Admin tego nie wyjaśni prosze o ukaranie go w postaci zabrania admina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kicka mogłeś dostać za nie wykonywanie celów (za to grozi ban do 3h) , a potem wchodzisz i domagasz się wyjaśnień.. Jeśli dostałeś kicka to Ty powinieneś wiedzieć w szczególności za co.. + Odebranie admina za takie coś? Raczej nieeee... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kicka mogłeś dostać za nie wykonywanie celów (za to grozi ban do 3h) , a potem wchodzisz i domagasz się wyjaśnień.. Jeśli dostałeś kicka to Ty powinieneś wiedzieć w szczególności za co.. + Odebranie admina za takie coś? Raczej nieeee... Cóż wykonywałem cele bo zaraziłem jakiegoś vipa a ty go nie broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 słuchaj dostałeś odemnie bana bo spamiłem na u@ ale ban nie leciał nie mogłem cie zbanpwac x2 raz to dostałeś kicka wszedłeś na serw i dopiero ban sie wyswietlił z opoznieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Prosze o dowody ja mam ów dowody a jeżeli ty ich nie masz to ban nie słuszny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 to niech h@ zobaczy logi jak ześ na u@ spamił i za to dostałeś bana a to ze ban polecial z opoźnieniem to juz nie mój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga niesłuszna, logi na to wskazują. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi