TheBest147 45 Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 1.Twój Nick: TheBest 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ruskieee 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 00:10 chyba 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'spam na u@' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1982511247' [AMXBans] Your IP: '85.14.115.18' [AMXBans] ======================================== http://imgur.com/N9KhxbR 6.Opis sytuacji:Wytłumaczy mi ktoś Nie wiem za co dostałem kicka wchodze do gry pytam sie raz powtarzam raz u@ za co kick A tu ban od ów admina domagam się wyjaśnien i odebrania admina Gdyż nic nie zrobiłem można sprawdzić logi napisałem tylko tak u@ Za co Kick a zaraz Zostałeś zbanowany okej jeżeli Admin tego nie wyjaśni prosze o ukaranie go w postaci zabrania admina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamisz! 29 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Kicka mogłeś dostać za nie wykonywanie celów (za to grozi ban do 3h) , a potem wchodzisz i domagasz się wyjaśnień.. Jeśli dostałeś kicka to Ty powinieneś wiedzieć w szczególności za co.. + Odebranie admina za takie coś? Raczej nieeee... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBest147 45 Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 Kicka mogłeś dostać za nie wykonywanie celów (za to grozi ban do 3h) , a potem wchodzisz i domagasz się wyjaśnień.. Jeśli dostałeś kicka to Ty powinieneś wiedzieć w szczególności za co.. + Odebranie admina za takie coś? Raczej nieeee... Cóż wykonywałem cele bo zaraziłem jakiegoś vipa a ty go nie broń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskiee 31 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 słuchaj dostałeś odemnie bana bo spamiłem na u@ ale ban nie leciał nie mogłem cie zbanpwac x2 raz to dostałeś kicka wszedłeś na serw i dopiero ban sie wyswietlił z opoznieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBest147 45 Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 Prosze o dowody ja mam ów dowody a jeżeli ty ich nie masz to ban nie słuszny.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskiee 31 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 to niech h@ zobaczy logi jak ześ na u@ spamił i za to dostałeś bana a to ze ban polecial z opoźnieniem to juz nie mój problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted August 11, 2014 Root Share Posted August 11, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga niesłuszna, logi na to wskazują. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts