Haze. 117 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cześć. Powiem krótko i na temat. Jeżeli macie zamiar mnie krytykować , poniżać to ja dziękuję za taką gre , za wspólną rozgrywkę. Kto chce , żebym odszedł z funkcji administratora dd2 proszę pisać "ZA". Jeżeli będzie więcej niż 3głosy to proszę mi zabrać funkcje administratora. Nie będę tolerował przedrzeźniania przez mikro , nie moja wina że mnie źle słychać - ts3/skype normalnie rozmawiam bez żadnych zakłóceń , dotyczy się to : skun , The torture.. , SowaBezOka i inni. Dziękuję Marcinowi , Jimmiemu . O.S.D.I'emu , któremu życzę wszystkiego najlepszego z okazji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ludzie to mają problemy :x Sam zachowujesz się teraz jak dziecko. Kto chce , żebym odszedł z funkcji administratora dd2 proszę pisać "ZA" Decyzja ma należeć do cb a nie do ludzi bo to ty pracowałeś na admina a nie oni. Jeżeli jacyś gracze cię przedrzeźniają przez micro albo obrażają to ich zbanuj za obrazę admina a nie dajesz żeby nierozgarnięte dzieci po tb jeździły. A jak nie to nie używaj micro albo kup inne lepsze :x Dziękuję Marcinowi , Jimmiemu . O.S.D.I'emu , któremu życzę wszystkiego najlepszego z okazji . zajebiście nic nie rozumiem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cześć Haze , tutaj The Torture . My w żadnym wypadku Cię nie poniżaliśmy ani nie krytykowaliśmy . Tylko i wyłącznie poprawiałeś nam humor przez swoje tak zwane, przysłowiowe " rage " . Czyli najzwyczajniej ,gdy padałeś automatyczne było słychać " kurwa odpał " czy coś w tym stylu a po chwili się uspokajałeś . Nie przejmuj się żadnym z tych incydentów . To było CZYSTO HUMORYSTYCZNIE ! I Administratorzy jedna prośba do was serdeczna , nie bierzcie tak wszystkiego do siebie , za poważnie to wszystko traktujecie , wystarczy raz na czas wyczuć sarkazm jeżeli takowy tam był , troche pożartować też chyba można Troche zluzować portki ! Troche energii w sobie do życia i pozytywnego nastawienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 @ .:Arioch:. A czy ktoś Ciebie pytał o zdanie? nie grasz na dd2 , a wypowiadasz się nie znając sedna sprawy - nabijaj posty gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 @Haze płaczesz że cie gracze obrażaja i przedżeźniają przez micro więc daj im bana a nie skarżysz się na forum. Z tym głosowanie "ZA" to chyba żart jakiś. nabijaj posty gdzie indziej. Idę nabijać dalej dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Haze, wiecej dystansu do siebie. Czasem kazdy cos palnie dla rozluznienia atmosfery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 @Haze trochę dystansu Zawsze znajdą się którzy będą narzekać,ale takie rzeczy należy traktować z przymrużeniem oka Na mnie i ekipę adminów z dd2 też narzekają,ale my się tym nie przejmujemy bo wiemy że wykonujemy dobrą robotę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) I tutaj Trevor napisał całą prawdę. Wykonujecie dobrą robotę. Połowa graczy ODD2 dobrze o tym wie. Są ludzie czy też parapety, ale żeby urodzić się klamką.. Jest takich osobników trochę, nie powinieneś się nimi przejmować tak jak reszta ekipy. I tak zawsze wychodzi na waszą korzyść. Skargi /cl bo bez sensu. Przemyśl to co napisałeś i odezwij się do mnie na PW. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez -_- Tak jak napisał Papku, zastanów się poważnie czy opłaca ci się teraz zrezygnować po tym co zrobiłeś by otrzymać admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi