Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam wszystkich , mam niestety pewien problem ... A mianowicie przejdźmy do sedna .Grałem grałem po chwili wyszedłem z servera , po 10 minutach chciałem wrócić lecz patrzę ? a servera nie ma w liście , spróbowałem dodać jeszcze raz lecz ... no nie idzie , próbowałem się połączyć przez konsole a tutaj co ?Connecting to 193.33.177.101:27156...You have been banned from this server. Nie dostałem ani normalnego bana , ani nie ma takiego czegoś w AMXBans ( w amx pisze ,że moje IP nie jest zbanowane )VIP'a mam na steam id więc to nie może o to chodzić . Tylko teraz w czym jest problem ? już to trwa z lekka 2h jak nie więcej . Prosiłbym Was serdecznie o pomoc . Dziękuje i Pozdrawiam - The Torture Never Stops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pisalem Ci na sb, ze ten problem dotyczyl rowniez mojej osoby. Mi wystarczyla cierpliwosc i po okolo godzinie czasu oczekiwania moglem cieszyc sie gra. U Ciebie trwa to zdecydowanie za dlugo wiec zglos sie do kogos z wyzsza ranga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Niestety musisz poczekać do restartu serwa. Zrobię to Ja, czy też Karolek, ale dopiero jak nie będzie graczy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czy mogę PaPku liczyć na to dzisiejszej nocy ,aby jutro już móc grać ?@editJuż działa dzięki wszystkim za chęć pomocy po 4 godzinach nagle działa >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Miłego fragowania. Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi