Majkiel 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam. Ostatnio wchodze na serva, i co? Ban permamentny. W piątek i chwile w sobote grałem- ok. W sobote wyjechałem na mazury do babci. Wróciłem dzisiaj. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić za co mam bana? Czy w sytuacji jak nie miałem dostępu do neta i dostałem bana jest szansa na ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wycinek z konsoli? Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wiem, ale nic nie moge znależć. ssów niet, konsola czysta. (Za każdym razem jak otwieram csa konsola sie czyśći.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wzór najpierw zastosuj sie do niego dodaj link do bana wszystko co jest opisane co trzeba zrobic aby uzyskac ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ile razy mam mówić że wszędzie pustki? NAWET IP MAM CZYSTE! Nie wiem o co kaman, jestem czysty i nie moge grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zajmie sie tym ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Musimy miec wycinek zeby sprawdzić co sie stało... Wejdz na serwer, powinien Cię wywalic jak wywali otworz konsole i daj to co tam pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi