DrEsIaRz 9 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 1. Nick: Squbany 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): w chwili obecnej nie /ale jak admin zostanie mi przyznany to zakupie 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie trzeba to tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Squbany/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Niełamie regulaminu, Jestem graczem 1 z niewielu którzy spędzają tyle czasu na serwerze, umiem odróżnić czita od zwykłego gracza. Chciałbym zostać adminem dlatego ze na serwerze jest coraz mniej adminów i coraz to więcej graczy odpalonych. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nieposiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Rożnie to zależy kiedy stane : Myśle ze 4-6 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 12-18 to zależy o której wstane ale zawsze do 18 i kolo 23 12. Staż w grze counter strike 1.6 : Okolo 4-5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Niebylem i proszę mnie z tego powodu odrazu nieskreślać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 jestem na tak Wiek + Gt + Amx + Mikro - kup se szybko suchawki miły ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak dla mnie mógłbyś zostać adminem ,bo jesteś aktywny ,miły ,i ogarnięty ,ale : - Nie masz majka - Nie masz Steama No ale będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na tak - Miły - ogarnięty - Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak na razie Neutral ,dlaczego ? : -mikro -amx 6/10 nie przekonuję +wiek +godziny na serwerze (nadrób braki będę na tak ^^ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: + Często grasz + Ogarnięty + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Również jestem na Tak Amx Składka Duużo godzinek na serwie Wiek Tylko nadrób aktywność na forum i będzie git :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Chociaż nie do końca Cię poznałem (nie gadałeś przez mikro, nic nie pisałeś) ale z tego co widzę jesteś bardzo aktywny,a takich adminów potrzeba. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: + Często grasz + Ogarnięty + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jestem na Tak amx ogarniety składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jestem na tak. -Zna podstawy w amx, to wystarczy a z czasem nauczy sie wiecej -Aktywnosc -Skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 100 procentowe TAK !! staż w grze + wiek + GT + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 mikro bedzie w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na tak. Często widzę cię na serwerze, jesteś mily i ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na nie. Trzymajmy się regulaminu trochę. Wypowiedziałeś się we własnym podaniu. Używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Od teraz TYLKO admini z mikrofonem. Niestety dopoki go nie zdobędziesz admina nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi