KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Imię:Marcin Wiek:14 , ale za równy miesiąc skończę 15 lat Staż na forum:Dołączyłem dziś , wiem , że to minus , ale zawsze można spróbować Doświadczenie w moderowaniu: iałem 1 raz Moderatora na innej sieci , która upadła . Szczerze powiem ogarniałem , wiem jak dać ostrzeżenie , zamknąć temat itp. Miałem też ok. 10 razy Admina , też na innej sieci , także wiedziałem co i jak . M Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 2-3h Dlaczego właśnie Ty:Jestem osobą kulturalną , miłą , ogarniętą , ściśle przestrzegającą regulaminu . Stosuję poprawną ortografię , interpunkcję . Staram się pomagać serwerowni jak mogę , pomagam graczom , gdy coś jest nie tak . Staram się być aktywny tak często jak na to pozwala mi czas . A teraz trochę o mnie : Jestem Marcin . Mieszkam w Płocku . Chodzę do 2 klasy Gimnazjum , trenuję piłkę ręczną . Lubię gry RPG i Strzelanki . Interesuję się informatyką . 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) - Jest 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - 14 , ale za miesiąc będzie 15 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) - Wiem , mam 25 postów , ale szybko to nadrobię 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) - 1,6 h , ale kiedy jestem na kompie to od razu siedzę na forum . Nadrobię , przyrzekam 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) 2-3 h 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - Jest 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest dopiero parę godzin , ale to też nadrobię . Chcę zostać Moderatorem , gdyż chcę pomóc w ogarnianiu Forum . Nie przyjmiecie mnie , trudno . Ja się tak łatwo nie poddaje . "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili. Pokaż że się mylili.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 jestem na nie .. jestes od dzis na forum wiec nawet aktywny nie jest , .. spróbuj pozniej : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 A ja jestem na tak, podanie ładnie napisane, tylko popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na nie. Dzisiaj dołączyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Żarty sobie robisz? Dołączyłeś na forum dopiero dzisiaj! Ogromne nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ja na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 CloseDopiero co przyszedłeś;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi