TheBest147 45 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Chciałbym pochwalić 3 adminów Ilonez,I3lu,Black14,Karisek Za ich wyluzowanie i za nie spinanie miłą grę ogółem administacja pełna humoru ogarnia,można pograć pogadać i co najważniejsze pożartować proponuje dla ów administacji vipa na jakimś serwerze darmowe ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Administrator taki ma być. Ogarnięty , miły , kulturalny. Więc za co vipa darmowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja też nie rozumiem za co vipa Ale Dzięki Garstka graczy docenia nas adminów. I uważa nas za tych dobrych, bo większość uważa nas za tych złych co dają bany za wykroczenia. Dzięki Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dziękuje, miło mi to słyszeć. Jestem adminem od wczoraj, a tutaj już pochwała. Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jak to fajnie słyszeć ze ktoś chwali adminów na naszym serwie a nie jak wiele razy miało to miejsce wyzywa ich od (tu przepraszam za użyte słownictwo) "kurw ,szmat itp. oczywiście podzielam też twoją opinię Ci admini których wymieniłeś są najbardziej wyrozumiali dla graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dopisz Kariska i Ruskiee też dobrze spełniają pracę wdłg mn. W sumie to all admini zm dobrze się spisują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dopisz Kariska i Ruskiee też dobrze spełniają pracę wdłg mn. W sumie to all admini zm dobrze się spisują. tak jak mówisz Karisek i ruskie też zasłużyli na pochwałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 tak jak mówisz Karisek i ruskie też zasłużyli na pochwałę U mnie jedynie Kariska moge dodać Ruskiee nie reaguje na moje reporty i sie na mnie mści :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Według mnie Karisek powinien zostać dopisany do tejże listy , ale jeśli chodzi o Ruskieee to nie , bardzo często jest afk na spektatorze ładuje maksymalne bany (nie potrafi przydzieli bana adekwatnego do winy) ogólnie mam złe zdanie o nim , musi jeszcze dużo popracować żeby mieć tak dobrą opinię jak Ilonez/Karisek/3lu/Black14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zangetsu, Ruskiee jest surowy i wgl. przez to, ze juz raz stracil admina przez nieodpowiednie wykonywanie obowiązków. Teraz sie stara jak najlepiej, a Wy (inni gracze) wcale mu w tym nie pomagacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nom.. Faktycznie Ja mu w tym nie pomagam przestrzegając regulamin zarówno normalnego gracza jak i ProVipa (czasami się zdarzają uchybienia , to normalne jestem człowiekiem pomyłki są wpisanie w rachubę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi