convers155 60 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nick: eeeee`Link do SSów: nie byłoWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Zbanowany na BL i AC !' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:17559126' [AMXBans] =============================================== Serwer: Only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=68275 A więc, dostałem bana od "Tymbarka", wzorowego admina któremu się nie spodobało, że go karam troszkę (dostał parę baniek) i chyba postanowił wkleić mój steam ID w Google. Jestem tam zbanowany na BL (banda lebieg) - niedorozwojów w wieku 14-16 lat którzy Cs'a widzieli tylko na pudełku, i ac co się wiąże z ww. bl. Chciałbym się zapytać, DLACZEGO admin jest jednostronny i nie sprawdzi moich umiejętności lub też nie nagra "demka", w celu zweryfikowania tego przez innych graczów. Proszę o UB.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Czekam na wypowiedz admina banującego. Na wypowiedz ma 24h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A co tu sie wypowiadać? Chyba jest jasno napisane ' Zbanowany na BL i AC.' To nie jest pierwszy raz taki ban... O ile wiem jak ktos jest zbanowany na BlackListed, AntiCheat, ESL, Allpay, Cybersport czy Azereus to automatycznie u nas dostajesz perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jeśli mogę się wypowiedzieć. Dodaje ss żeby nie było żadnych wątpliwości. Posiadasz bany na ac jak i bl więc czitowałeś. A my cziterów nie tolerujemy. Dodam że na tym steamie na żadnym serwerze długo nie pograsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tak jak już mówiłem, "BL" to banda dzieci, która nie ma pojęcia. Co ma jedno do drugiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dziwne jest to , że tylko Ty bierzesz to pod uwagę. Jakoś mouse'owi i mi nie przeszkadzało to że ma bana na BL I AC, tylko Tobie - sprawdź kiedy on dostał te bany -.- Dziwne , że nigdy nie spotkałem się z takim banem na tej sieci. ------- Tymbark , wstaw demko z dzisiejszej rozgrywki , na którym jest gracz eeee. Wg mnie gra czysto . Nawet nie ma co wstawiać , bo i tak czysto gra. Ja jestem za tym , żeby dać mu szansę , mimo że ma tego bana na AC I BL - pod 1 warunkiem : ZMIEŃ STEAM ! ( zglos sie w tej kwestii do mnie na pw , roczniki 2005-2008) Pozdrawiam , Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dziwne jest to , że tylko Ty bierzesz to pod uwagę. Jakoś mouse'owi i mi nie przeszkadzało to że ma bana na BL I AC, tylko Tobie - sprawdź kiedy on dostał te bany -.- Dziwne , że nigdy nie spotkałem się z takim banem na tej sieci. Tylko ja tak banuje o.0 Na serwerze jest tego pelno. na szybkosci znalazlem tylko to http://imgup.pl/di/IWUY/bany.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tak tylko że u nas na forum w żadnym regulaminie nie ma wzmianki o tym że jeśli ktoś dostał bana na BL albo AC to od razu dostaje perma tutaj. Także daje UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi