soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nick na forum: soot Wiek: 20 Staż na Forum: Konto od 8 miesięcy czas spędzony prawie 31 dni Znajomość Regulaminów: Bardzo dobre Czas jaki możesz poświecić na forum: Myślę ze duży praktycznie codziennie jestem na forum (telefon + komputer) Znajomość funkcji Moderatora: Jest dobra Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Ponieważ nie ma dużo zielonych ostatnio siwy zrezygnował z modka i innych funkcji więc jest bardzo mała liczba osob którzy ogarniają forum. Bf2 bez problemu ogarniam, UBT także, co do redaktora to chce dokończyć te wywiady co mam w planach i zrobić ostatni pożegnalny a następnie zrezygnować z tej funkcji. Tak jak napisałem wyżej na forum poświęcam duzo czasu bo mam możliwość siedzenia na forum na tel. , regulamin także dobrze znam. Mam też dość juz raportowania użytkowników na forum. Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Na razie nie mam co zaproponować bo wszystko jest dopracowane w najwyższym stopniu. Wymagania: Co najmniej 20 dni spędzonych na froum Przynajmniej 200 postów napisanych na forum Konto na forum powyżej 4 miesięcy Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat Chęć pomagania innym użytkownikom Czyste konto (Brak warnów) Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum Dobra znajomość regulaminów forum Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Wszystko na +++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Soot przyda sie bo zostalem z Modkow na ta chwile (nie liczac Kryptona, ale on jest troche wyzej) tylko ja. Daniel chyba dalej ma wakacje. Osoba znana i lubiana na CSC. Takze ub-team , gdzie bedzie mogl na biezaco uczyc nie wypowiadania sie w "Prosbach o UB". Tak czy inaczej napewno Modka ogarnie , no i kulture tez ma co dla mnie osobiscie bardzo wazne jest. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Moderatorów ostatnio nie widac poza damianem, na pewno przyda się taka osoba na tym stanowisku jak soot. Nie ma żadnych z nim spin, kulturalny, co chciec więcej. Tag. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jesteś już opiekunem, UbTeam oraz redaktorem, więc modek odpada. Na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi