NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 W związku z tym, że jestem najczęściej grającym adminem i z wieloma sytuacjami na serwerze się już spotkałem, mam do opiekuna serwera kilka ważnych pytań. Chcę je zadać w tym miejscu, aby każdy gracz mógł uzyskać na nie odpowiedzi, a zatem: 1. Czy na mapie de_eldorado można skanować z respa, rzucać HE i flesze z respa na resp? 2. Czy na mapie de_eldorado można wchodzić na dach dużego budynku, w którym znajduje się BS czy jest to txt? 3. Czy na mapie de_alexandra można chodzić po dachach czy są to txt? 4. Czy na jakiejkolwiek mapie cs_ lub de_ którakolwiek z drużyn może kampić na respie powyżej 30s? Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, proszę o ich udostępnienie poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 1. Czy na mapie de_eldorado można skanować z respa, rzucać HE i flesze z respa na resp? Dzisiaj wgram plugin blokujący rzucanie he,fb,sg na resp wroga (to jest tylko do mapki eldorado) skanować nie można. 2. Czy na mapie de_eldorado można wchodzić na dach dużego budynku, w którym znajduje się BS czy jest to txt? Ustalmy że nie 3. Czy na mapie de_alexandra można chodzić po dachach czy są to txt? Tak jak up. 4. Czy na jakiejkolwiek mapie cs_ lub de_ którakolwiek z drużyn może kampić na respie powyżej 30s? Czy cs_ czy de_ TT jak i CT może kampić do 30 sek. po rozpoczęciu rundy poznije kick/ ban na 5 min/ ban na 30 min . Wyjątek gdy bs jest przy respie/ pod respem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Skoro nie mozna skanowac / rzucac HE to czemu mi powiedziales, ze mozna, gdy sie pytalem? "Skoro mozna rzucac HE to i skanowac mozna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Skoro nie mozna skanowac / rzucac HE to czemu mi powiedziales, ze mozna, gdy sie pytalem? "Skoro mozna rzucac HE to i skanowac mozna". FB mozna bylo a He nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kolejne pytanie, o którym zapomniałem, tyczy się kwestii adminowania, a mianowicie: Czy graczy o nickach Player || CSSetti i Gracz || CSC kickować z powodem "Zmień nick"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kolejne pytanie, od jakiej ilosci graczy na serwie, admin moze zmienic mape na wieksza/mniejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kolejne pytanie, o którym zapomniałem, tyczy się kwestii adminowania, a mianowicie: Czy graczy o nickach Player || CSSetti i Gracz || CSC kickować z powodem "Zmień nick Tak tylko z powodem zmień nick Kolejne pytanie, od jakiej ilosci graczy na serwie, admin moze zmienic mape na wieksza/mniejsza? 14 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Czy gdy jest rozgrzewka ludzie mogą rzucać he na respa? Czy na mapie de_dust można dawać pakę na skrzynkach lub ścianach? W sensie utrudniając rozbrajanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 może głupie pytanie ale warto zapytać.. jeśli gracz przyjmie wyzwanie na noże i nagle wyciagnie bron i tak zabije może coś za to dostać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nie ma soota, wiec ja odpowiem na wasze pytania, Itachi podczas rozgrzewki mozna rzucac gdzie sie chce, a na mapie de_dust gdy gracz postawi pake na skrzyni albo ścianie to i tak mozna ją rozbroic, Smoku to zalezy czy gracz ma honor i odwage, w regulaminie nie ma za to kary ale powinnien byc kick jezeli gracz zlamie przyjete wyzwanie:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 jeśli gracz przyjmie wyzwanie na noże i nagle wyciagnie bron i tak zabije może coś za to dostać ? Kick/ban 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Takie pytanko... Czy coś grozi za celowe podkladanie się komuś do nabicia odznaki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 za takie cos powinien byc ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A ewentualnie za takie jęczenie typu..Nabijesz mi odznake ??Dasz się zabić ??Musi coś za to być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A ewentualnie za takie jęczenie typu.. Nabijesz mi odznake ?? Dasz się zabić ?? Musi coś za to być... Kick/5 min/30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Co do mapki fy_snow3 to na te murki wokół mapki można wchodzić i nie banujcie za txt bo tam są scouty oraz he wiec to nie jest txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 dobrze gada skręcić mu :ganja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie bede sie rozpisywał 1. Kicki graczy którzy są w CT z powodem "KAMPA NA REPIE MAX 30SEK" będą się kończyć ostrzeżeniem (1 kick = 1 ostrzeżenie , 2 kicki = 2 ostrzeżenia, itd) 2. Klatkowanie graczy = ostrzeżenie przez admina/ kick / ban od 5 do 30 min 3. Kicki lub bany z powodami typu " czesc" . "odpocznij", "za długo grasz" "itp" będą się kończyć natychmiastowym wywaleniem admina bez żadnego sprostowania. 4. Od teraz każdy nowy admin będzie miał ok. tygodnia na wpisanie się po rangę, jak i odrobienia warnów w celu przyjęcia na to stanowisko. Nie leży to w moim interesie aby was o tym poinformować tylko jeśli po tygodniu od PRZYJĘCIA PODANIA nie będzie dany użytkownik miał rangi na forum to od razu traci posadę i zapraszamy za tydzień. Proszę aby każdy admin to sobie przeczytał, ponieważ nie chce słyszeć później że tego nie było albo daj mi ostania szansę bo nie przeczytałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSMAN KAMIL XD 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Kilka zasad teraz mi nie pauje... Mianowicie ten reesp ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuzzi 1 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 A takie pytanko. Jak się ma awka na aim_crazyjump i na mapach fy_ , gdzie leży ona na ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 3.0 - Zakaz awp na mapach cs oraz fy (na aim mapach można). Wystarczy czytać regulamin i już wszystko wiesz, więc na aim_crazyjump można używać natomiast na mapach fy_ jest to zabronione. Pozdrawiam. K0wAl. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuzzi 1 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) To jeszcze jedno pytanie. W regulaminie nie mogę znaleźć. Gdy jest mapa np. awp wings, to czy można używać deagle, którego dostaje się za odznakę? Czy można podnosić ak i m4? Na aim map usp można używać deagle za odznakę? I jeszcze podnoszenie scouta i granatów na awp wingsie dozwolone? Edytowane 22 Maja 2015 przez Michuzzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 awp_wings - nie, niemożna używać deagla za odznake, ponieważ tam jest awp i kosa - tak, można brać m4 i ak skoro są na mapie - nie, nie można używać deagla na aim_map_usp ponieważ jak sama nazwa mówi, to jest usp mapa - po co scout skoro masz awp? - "2.6-Zakaz rzucania He na małych mapach (fy_pool_day, fy_snow, cs_wiocha, cs_max, itp.)." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamykam. Stary temat <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi