Gość xRealx Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1. Nick:xRealx2. Imię:Przemek3. Wiek:164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/105. Mikrofon(Tak/Nie):Nie6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**::http://www.gametracker.com/player/xRealx/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem aktywnym i kulturalnym graczem na serwerze. Składam podanie na admina ponieważ często na serwerze takiej osoby brakuje a ktoś gra na wspomagaczach. A gracz który na serwerze jest 1 raz zniechęca się i wychodzi.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:3/4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze:13-16 / Weekend 9-12 lub 19-2312. Staż w grze Counter Strike 1.6:4-5lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jakoś mnie Twoje podanie nie przekonało: Konto pod podanie - Malo h na serwerze - Brak mikro - Składka + Wiek + 3/2 więc na razie jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Iż Jestem Adminem " Testowym " To wiem że chwilowo nie mam nic do gadania :c . Jestem Na NIE Powody : - Mikrofon - Nie widzę cię na serwerze ( a troche gram na nim ) - Czas Gry [ 957 ] ( Mało ) - Konto na forum Specjalnie pod podanie. - Znajomość AMX'a Troche mała [ Ale dobrze że Wyżej niż połowa ] Więc tak jak mówiłem to jest moje zdanie [które teraz się nie liczy :c] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Mało godzin na serwie. Konto dla podania. Brak micro. Słaba znajomość amx. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 czas na serwerze amxx mikrofon NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Złóż podanie za 2 tygodnie. Nie spełniasz wymagań./Odrzucam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi