Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1. Nick: The Torture Never Stops2. Imię: Adrian3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 lecz postaram się to poprawić 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/The%20Torture%20Never%20Stops/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Cześć wszystkim z tej strony The Torture , na imię mam Adrian . Mam 18 lat na grę na serverze ostatnimi czasy poswięcam " sporawą " ilość czasu a mianowicie około 7h dziennie . Dlaczego ja bym chciał zostać adminem ? z prostej przyczyny a mianowicie chciałbym wprowadzić coś nowego od siebie , udoskonalić to co jest aktualnie , starać się utrzymać ład i porządek na serverze , radzić sobie z graczami ,którzy utrudniają grę i wspierać tzw. normalnych graczy .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:3797323010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 5 do 8 godzin11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w czasie wakacji od około 8 rano do godziny 17/18 czasami zdarza się i dłużej wieczorami również . Po wakacjach w godzinach popołudniowych / wieczornych .12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): 1 raz . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ja jestem na tak , ogarnięty . Często widuje go na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem jak najbardziej za. Prawie cały czas jest aktywny na servie. Do tego miły i żartobliwy. Wprowadza wiele do gry. W miarę ogarnięty :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem na Tak,gracz ogarnięty,aktywny,spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na tak Spełnia wymagania Ogarnięty Aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 kilka razy go widzialem ale zeby zaraz startowac na adma ? jestem na NIE , dla mnie za wczesnie , nawet zbytnio Cie nie kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na tak -Spełnia wymagania -Miły -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem na Tak. -Aktywny, -steam, -amx szybko ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ooo Bardzo długo z nami gra,zgłosił wielu cziterów duże Tak! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Potwierdzam zdanie kolegow, ale 37 godzin to jednak za malo. Dobij dwa razy tyle godzin, popraw aktywnosc na forum i bede na duze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Denerwujesz mnie, ale jestem na tak. Dużo pomagasz i da się z Tobą pogadać +ogarnięty +często na servie - brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty, zgłoś się na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi