TheBest147 45 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1982511247' [AMXBans] Your IP: '85.14.115.18' [AMXBans] ======================================== Napisałem ile kurwa ten smiley stawia Lm a ten mi dał bana.. gościu stawia 10 lmów ale nie no spk administacja tego nie widzi sprawdz logi -_- jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 po pierwsze kolego. Nie tak napisałes to po pierwsze. Po drugie na u@ mozesz sobie odpuscic ,,chuja'' Po drugie byłem afka nie muszę siedzieć non stop na cs ...Mam własne życie i mam prawo odejsc na chwile od kompa. Akurat teraz natura mnie wzywala;)A po ostatnie. Kolego jest 22 osoby na serve każdy cos robi nie tak. To nie jest samemu tak latwo ogarnac. Widzisz ze leci ban za banem bo ogarniam server. to troche potrwa gdzie z banuje 5 osob a nagle sie pojawia nastepne 5 osob. powoli ogarniam nawet tej chwili. Gdzie trace czas na tlumaczenie sie .Moja składnia zdań mnie przeraża 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dał ci bana słusznie skoro przeklinasz na u@ i na say. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 /cl Byłem wkurzony i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Więc po co skarga ? Regulamin dotyczy każdego nawet mnie Mnie dużo ludzi wkurza i nic im nie mogę zrobić bo przestrzegają regulaminu Trzeba się czasem powstrzymać nie tyle skarga ale ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 TheBest, to juz Twoja kolejna nie słuszna skarga.. Opanuj nerwy i graj tak jak każdy ; > 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 byłem przy tej sytuacji i jak by nie zbanował cb skiperek ja bym to zrobił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Thebest A ja ci napiszę tak : Pilnuj siebie, Lepiej. nie adminów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi