Gość Asokoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Asoko 2.Nick admina/gracza który zawinił: Brak Informacji 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: około 21:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): w załącznikach , 6.Opis sytuacji: Wyrzuciło mnie z gry przez bana w uzasadnieniu było napisane, że ban jest dla gracza z nickiem Shadow, za używanie dziwnego przycisku, ban na 2 godziny. Moj nick to Asoko i pozwoliłem sobie sprawdzić w AMXBans i ja jestem czysty (moje IP nie zostalo zbanowane na co jest dowód w postaci screenow). Szukając Shadow w AMXBans faktycznie taka osoba dostała bana na innym serwerze, ale to nie jestem ja ani nikt kogo znam -.- A mimo to nie mogę zalogować się do gry... Może ktoś wie co mogę z tym zrobić? Skarga nie jest na konkretną osobę a na serwer, ponieważ niewiadomo kto zawinił *_* Pozdrawiam Asoko черепашка ;**)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Masz zmienne IP? Ja tak miałem jako admin -.- Więc jeżeli masz zmienne IP to odczekaj troszkę i ban przeminie. Albo zresetuj mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi