Herako 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 1 godzina , 45 minut i 28 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : Shadow[AMXBans] Powod : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.100.50 '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Nie wiem o co w tym chodzi. Mimo wszystko byłbym wdzięczny za UB. Dodam, że koledze wyskakuje ten sam komunikat z tym samym nickiem gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 dokładnie nie wiem co to ale to chyba reklamy lub klawisz otwierający menu do czitów nie wiem dużo ale wiem że jest to na F12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herako 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Może i masz rację, bo w laptopie pod tym przyciskiem mam zmianę poziomu głośności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi