Herako 0 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 1 godzina , 45 minut i 28 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : Shadow[AMXBans] Powod : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.100.50 '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Nie wiem o co w tym chodzi. Mimo wszystko byłbym wdzięczny za UB. Dodam, że koledze wyskakuje ten sam komunikat z tym samym nickiem gracza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 dokładnie nie wiem co to ale to chyba reklamy lub klawisz otwierający menu do czitów nie wiem dużo ale wiem że jest to na F12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herako 0 Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Może i masz rację, bo w laptopie pod tym przyciskiem mam zmianę poziomu głośności... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts