GissC 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Moim zdaniem nie powinno byc ze SB jest od 5postow poniewaz tak jak ja wchodze zeby popatrzec co sie dzieje na forum a tak ze wchodze by zgłaszac cheaterow na SB , ale nie moge bo jest od 5 postow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Troszke racja można by to usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Co ma do tego DiabloMod ? Pisze w dziale sprawy zwiazane z forum o tu --> http://forum.cs-classic.pl/forum/97-sprawy-zwi%C4%85zane-z-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuligan KSG 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 taki sam miałem problem dla wielu to jest zbędne i niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Rybak wyjasnil w innym twoim temacie (na diablo mod) po co piszesz jeszcze na innych to samo ?:l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Z tego co wiem to SB nie jest od zgłaszania cziterów, tylko odpowiedni do tego dział.Więc w czym tkwi Twój problem bo nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonkreT 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z tego co wiem to SB nie jest od zgłaszania cziterów, tylko odpowiedni do tego dział.Więc w czym tkwi Twój problem bo nie rozumiem? Jestem tego samego zdania co masakracja Co ma do tego DiabloMod ? Pisze w dziale sprawy zwiazane z forum o tu --> http://forum.cs-classic.pl/forum/97-sprawy-zwi%C4%85zane-z-forum/ I kajman ma również rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi