Shakugan No Shana 81 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 1. Nick: Shana2. Imię: Kacper3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Steam 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Shana/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam, mam na imię Kacper, interesuje się siatkówką, anime oraz grami komputerowymi, jestem pomocnym graczem i zawsze znajduje czas dla innych. Chciałbym zostać adminem ponieważ chce by serwer pod moją opieką był zawsze spokojny, bez wyzywania innych, "odpałow" i tym podobnych gdyż nie zawsze na serwerze znajdują się admini więc chcę im pomóc w opiece nad tym serwerem9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:1762915 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy od dnia i chęci, ale zawsze jestem minimalnie 3 godziny na serwerze.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 9-15, 17-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4-6 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, kilkukrotnie na tym serwerze. + Reklamy : http://www.cs-storm.pl/forum/index.php?/topic/740-cs-classicpl-cod-45k-lvl/ http://www.pykownia.pl/forum/showthread.php?3341-Cs-classic-pl-CoD-45k-lvl&p=22225#post22225 http://skilluj.com/index.php?/topic/24797-cs-classicpl-cod-45k-lvl/ Wymagania : Ukończone 15 lat - Oczywiście Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - Jest Zachowanie kultury na serwerze - Tak, Sam upominam o to innych Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Jest Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - Jest Posiadanie mikrofonu - Jest Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Steam @Edit Jak się miało steam to admin był darmowy, a nie wiem czy zasada się zmieniła, bo nigdzie tego nie widze, to wpisałem, że mam steama. @Nessia Tym razem sam napisałem do PaPka na Pw podając mu powody mojej rezygnacji, ale z tego co widzę to już się zmieniło więc chce zostać adminem. Miałem go kilka razy bo miałem swoje powody / problemy przez co nie mogłem być na serwerze, ale gdy się to ustabilizowało wróciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Spełnia wymagania jeżeli będzie składka jestem na TAK ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Hm Jestem Na Tak Tylko o co chodzi z tym : 6. Składka(Tak/Nie): Steam [LOOL?] Tu powinieneś wpisać tak albo nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem na Tak : Steam + Amx + Aktywność forum + Wymagania 7/7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Aktywna na forum i serwerze. Spełnia wszystkie wymagania. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Hm Jestem Na Tak Tylko o co chodzi z tym : 6. Składka(Tak/Nie): Steam [LOOL?] Tu powinieneś wpisać tak albo nie. NIE MUSI PISAC TAK/NIE BO SKLADKA DLA OSOB STEAM NIE OBOWIAZKOWA . JESTEM NA TAK WIDZE GO NA SERWERZE . WYMAGANIA SĄ + MIAŁ ADMINA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 chłopak ogarnia jestem na tak chociaz jestem przeciwko tym wiekiem ale tak administracja zazudzila to niech tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Osoba ogarnięta, amx, wiek nie jest zły, myślę, że da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jak najbardziej Wielkie TAK Miły ogarnięty i bardzo pomocny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 moim zdaniem śmieszne ile ty juz razy miałeś tu admina, został ci zabrany, bądz zrezygnowałeś? Właśnie.. Ja jestem na nie, zdecyduj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Hm . Zmieniłem zdanie iż słyszałem że miałeś tu admina kilka razy i odeszłeś . Po co robisz znowu to samo ? Złożysz podanie pobędziesz kilka dni adminem i znowu zrezygnujesz ? Zdanie Zmienione ! Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dam Ci szanse, bo dobrze wykonujesz swoją robote, ale po raz ostatni. Przyjęty. Zgłoś się na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi